Om dogworks

Jag som driver Dogworks heter Sandra Strand.

 

Mitt absolut största intresse är hundar och det har bidragit till en hel del utbildningar och kurser i detta sammanhang.  Det har funnits minst en hund i mitt hem under hela mitt liv. Min första egna hund var en Border Terrier, efter den har jag haft ytterligare Border Terrier, Border Collie, Papillon och Kooikerhondje. I nuläget har jag två Border Collie som jag främst tränar och tävlar agility, rallylydnad och vallning med. Mitt mål är att ha kul tillsammans med mina hundar så vi kan lika gärna gå ut i skogen och träna lite sök, uppletande eller spår.

Jag är utbildad friskvårdskonsulent för hund, och i och med den utbildningen väcktes mitt intresse allt mer för djurens hälsa, välbefinnande och rehabilitering. Jag är även:
* Diplomerad hundmassör
* Diplomerad hundakupunktör inom TCM (Traditionell kinesisk medicin)
* Hundfysioterapeut

Jag har jobbat som lärare och utbildat blivande hundakupunktörer, där jag själv ansvarat för hunddelen i utbildningen.

Jag har gått en hel del utbildningar/kurser inom Svenska Brukshundsklubben
* Handledare
* Valpinstruktör
* Agilityinstruktör
* Tävlingsledare i agility

Sedan har jag gått en del helgkurser samt olika föreläsningar för att fördjupa mig inom vissa områden. T ex klickerkurs, problemhundar, inlärning, spår m.m

Här på hemsidan kan du se vad dogworks kan göra för din hund och kontakta mig för att boka tid eller få en fråga besvarad! Klicka på en av länkarna nedan för att komma till rätt sida.

Copyright 2019 © Dogworks.nu - Design av Inkomstguiden